Gå til hovedinnhold Gå til søk

Barnas World Cup 2017 – en stor takk til dere alle!

17966341 10154307456985974 2362601877077944408 o

17966341 10154307456985974 2362601877077944408 o

Det ble en flott avslutning på rennsesongen for klubbens løpere med Barnas World Cup i flott vårlig vær, fantastiske preparerte løyper og meget gode gjennomførte renn.

Årets Barnas World Cup som var det 25. i rekken, er et renn som mange gleder seg til hver eneste sesong – også vi i Narvik Slalåmklubb. Godt gjennomført arrangement, en hyggelig og logistikkmessig meget god Løpermiddag med premiesermonier, setter en ramme som gjør Barnas World Cup til et spesielt renn.

Under årets arrangement deltok 208 små og store alpinister i alderen 3 – 21 år, i slalåm, storslalåm og Super G. Det er gledelig å se at så mange klubber stiller med et stort antall løpere, og det er betryggende å se at det gror godt i alpinmiljøet i Nord-Norge. Det ble mange flotte idrettsprestasjoner både fra klubbens egne løpere og tilreisende deltagere fra Bardu Alpinklubb, ‪Sortland Alpinklubb,‪ Svolvær Alpinklubb, ‪‎Tromsø Slalåmklubb, ‪Harstad Alpinklubb, Finnsnes Skiklubb, Fauske IL alpint, IL Malm Alpin, Luleå Alpina, IFK Arvidsjaur Alpina klubb, Kiruna BK og våre nærmeste naboer‪ ‎Ankenes Alpinklubb.  En stor takk til alle klubbene som deltok under årets Barnas World Cup, – dere er med på å sette preg på arrangementet.

Vi retter også en stor takk til TD, dommere, deltagere på TD-kurs, løypesettere og ikke minst klubbens eget mannskap; funksjonærer, bakkemannskap, fotografer, kakebakere, kafevakter, grillmestere, speakere, tidtakere, portdommerstaben, løypesettere, skliere, malere, flaggheisere, transportansvarlig, andre arrangement, sekretariat, diplomskriver, premiekomite, rennkontor og alle klubbens foreldre, trenere, oppmenn og andre gode medhjelpere for et fantastisk dugnadsarbeid dere bidrar med for den nordnorske alpinfamilien og innskudd av våre nordsvenske naboer.

Uten alle dere som er med på å jobbe frem Barnas World Cup, – uten dere hadde ikke dette arrangementet blitt det som vi alle ønsker at det skal være. For mange er helgens renn det siste for sesongen, og en velfortjent pause er dere alle forunt!

En stor takk til dere alle!

Narvik Slalåmklubb retter også en stor takk til ‪Narvikfjellet for godt samarbeid og meget bra preparerte renntrasèer, vi vet at det ligger mange timers arbeid bak dette. Med feil på tråkkemaskin og avsporing av Heis 1 midt under arrangementet betyr det ekstra innsats for å få dette i havn og dette hadde ikke gått uten innsatsen og samarbeidsviljen de ansatte i Narvikfjellet viser.

En stor takk rettes også til våre samarbeidspartnere fra lokalt næringsliv, dere bidrar til at vi kan drive alpinidrett og idrettsarrangement på et høyt nivå, vi er utrolig takknemlig og vi setter stor pris på den velviljen og tilliten dere viser oss!

Igjen – tusen takk alle sammen!

 

Sportslig hilsen Narvik Slalåmklubb

 

Foto: Jan-Arne Pettersen

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere