IMG 4718 e1521807053326

Eirik J Eriksen takket av i styret

På torsdagens årsmøte i Narvik Slalåmkubb ble mangeårige styremedlem Eirik J Eriksen (tidligere Olsen), etter eget ønske takket av i styret

Eirik J Eriksen har hatt ulike verv i klubbens styre i perioden 2001-2018, både som leder over flere perioder og som styremedlem med blant annet følgende arbeidsområder; planlegging av rennaktivitet, rennteknisk leder og med ansvar for traseèr, bygningsmasse, nett, dugnad, materiell, staur, maskiner samt leder og styremedlem i Stiftelsen Narvik Alpin.

Eirik innehar en meget høy kompetanse innenfor fagfeltet og har vært meget sentral i klubben både i planleggingen og gjennomføringen av alle klubbens små og store mesterskap gjennom de siste 20 årene, sist NM Alpint 2017. Eirik har en stå på vilje som er helt unik, han er positiv, løsningsorientert og har en egen evnen til å få alle med seg. Flere av klubbens medlemmer har vært så heldige å fått «gått i lære» hos Eirik – noe vi setter stor pris på!

Vi håper og tror Eirik fortsatt vil være klubben renntekniske mentor, slik at vi får overført mest mulig rennteknisk kompetanse, forståelsen for planlegging av alpine renn og ikke minst ivareta interessen for fagfeltet.

Tusen takk for samarbeidet og innsatsen i styret “Mr Narvik Slalåmklubb” – vi ses til neste renntekniske planleggingsmøte over en god kopp alpin-kaffe i Asbjørnstua 😉