Bilde1

God jul fra Narvik Slalåmklubb

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere,

Etter lang tids venting er en ny sesong endelig i gang for fullt.

I skrivende stund er det mange spennende ting som skjer i Narvik Slalåmklubb. Vi har allerede vært sammen om å arrangere kvalikrennet Sparebanken Narvik Alpin Cup, dette tidligere enn på mange år. Like over nyttår kommer junior- og seniorløpere for å teste løypene under 3 internasjonale FIS-renn, før det om kun 71 dager er klart for vinterens høydepunkt, Junior VM, som går av stabelen mellom 5. og 14. mars 2020.

Det er ikke til å legge skjul på at det blir en hektisk tid fremover hvor mange av klubbens medlemmer vil være i sving med forberedelse av alle detaljene som skal på plass. Narvik Slalåmklubb eier 1/3 av selskapet Narvik Alpin AS, som skal arrangere mesterskapet. Hvor mange tusen timer som kommer til å bli lagt ned av klubbens medlemmer finnes det ikke tall på nå. Det eneste som er sikkert er at det blir et betydelig antall og at vi er takknemlige for hver og en av dere sitt bidrag.

 

Når styret vedtok å søke på dette arrangementet ble det lagt føringer for hvordan innvirkning det skulle få på andre aktivitetene i klubben. Det har vært en klar forutsetning for klubbens deltakelse at arrangementet ikke skal ta nevneverdig fokus fra barn og ungdom, som utgjør kjernen i klubben. Det er derfor gledelig å se at det til nå har meldt seg ca. 350 frivillige, noe som gjør at klubbens trenere i stor grad kan opprettholde det sportslige trykket gjennom hele sesongen.

Det er også svært positivt at både nye og gamle samarbeidspartnere velger å støtte klubben – dette kommer godt med og sikrer kontinuitet og kvalitet i treningstilbudet.

Sesongen vil etterhvert avsluttes med Barnas World Cup i april. Rennet vokser for hvert år og har for mange blitt årets høydepunkt, både sportslig og sosialt. Rennet inngår som en del av klubbens overordnede satsning hvor fellesskap, idrettsglede og langsiktighet er viktige elementer.

Tusen takk til alle løpere, foreldre, trenere, samarbeidspartnere og andre som bidrar.

En riktig god jul og et godt nytt år til dere alle!

Sportslig hilsen styret i Narvik Slalåmklubb