Julehilsen 2021

Kjære medlemmer av Narvik Slalåmklubb, samarbeidspartnere og alle med hjertet i klubben.

Vi nærmer oss slutten av nok et innholdsrikt år. Dessverre ble 2021 ikke den oppturen vi hadde håpet på, etter et 2020 preget av nedstengninger og diverse aktivitetsbegrensende tiltak. Det ble ikke rom for å møtes slik vi hadde håpet på, og naturlig nok ble det også svært begrensede muligheter for å gjennomføre renn eller andre arrangement.

Narvik Slalåmklubb har i 2021 hatt fokus på å holde den sportslige aktiviteten i gang innenfor gjeldende anbefalinger. Klubbens utøvere har hatt gode treningsforhold både sommer og vinter, noe man allerede nå ser resultater av, blant annet i form av mange gode prestasjoner under de første FIS-rennene i Sverige og Finland.

Flere av har vært på skisamling i Kiruna og deretter kommet i gang med trening på hjemmebane. Klubbens yngste utøvere har hatt sine første treninger i Familie- og barnebakken. Tross nye begrensninger i samfunnet ligger det til rette for en god sesongstart med mye aktivitet.

Første renn for sesongen, Sparebanken Narvik Alpin Cup, skal gjennomføres i slutten av januar dersom forholdene ligger til rette for det. Deretter skal NM gå av stabelen i månedsskiftet mars/april, før vi avslutter med vårens vakreste  alpinfest”Barnas World Cup”, som i 2022 har 30 års jubileum!

Fra klubbens side vil vi takke alle våre medlemmene, våre samarbeidspartnere og andre som bidrar og ønsker dere en fortsatt god jul og et riktig godt og begivenhetsrikt nytt år!

Vi håper i tiden fremover å se så mange som mulig av dere på ski i fjellet.

 

Sportslig hilsen styret