casper3

Julehilsen fra Narvik Slalåmklubb

Sesongen i år kom tidlig i gang, og alle våre treningsgrupper kom seg fort i gang med organisert trening. Dessverre kom det et kraftig mildvær inn over landsdelen, og har foreløpig satt en stopper for trening på ski de siste 2 ukene, men det er meldt kaldvær i tiden fremover, så vi er snart på ski igjen.

Både store og små ser nå frem til å komme skikkelig i gang med sesongen, og vi som klubb ser frem til treninger, renn, sosiale sammenkomster, og ikke minst at vi skal kose oss på ski.

Mange av våre løpere har vært på samlinger, både i inn og utland, og har fått trent godt allerede. Vi fikk også en løper som ble tatt ut til å kjøre E-cup, og dette er med på å plassere Narvik Slalåmklubb på «alpinkartet».

Som formann i klubben, så gleder det meg å se det fantastiske engasjementet til våre trenere, og ikke minst de lovende utøverne som vi har.

Denne sesongen har Narvik Slalåmklubb engasjert Morten Opshaug til å ivareta de yngste gruppene i klubben, og med et slikt grep, så viser klubben at vi ønsker å satse på rekruteringen og bredden. Det er gledelig å se at rekruteringen er god, og at antall utøvere øker. Som vi alle vet, uten bredden i klubben, så er det vanskelig å få frem de individuelle «topp-prestasjonene».

Vi går nå inn i en veldig spennende sesong, som vil bringe mange flotte øyeblikk, ikke bare for løperne, men også for andre, enten vi er foreldre eller som «støtteapparat». Rennsesongen starter allerede i midten av januar, med FIS-renn for våre eldste løpere, og følger deretter på med Medvind for våre yngste løpere.

I slutten av mars skal vi arrangere NM for Senior, og dette er det største nasjonale arrangementet en kan påta seg, og vil samle verdens beste alpinister i Narvik, som vil både trene og kjøre renn. I en uke vil det være rundt 400-500 tilreisende, som vil være med på å skape en flott atmosfære og mange gode sportslige prestasjoner. Dette vil være med på å sette Narvik Slalåmklubb på «alpinkartet», og vil være med på å legge inn en god søknad til å være Norges kandidat til å arrangere VM i 2025.

Midt i april avslutter vi med å arrangere Barnas World Cup, et av de store høydepunktene for løperne i sesongen. Barnas World Cup vil bli arrangert i NM-traseene, som også vil være med på å sette en ekstra spiss på arrangementet.

Det å arrangere så mange renn er utfordrende, og det er spesielt krevende å arrangere NM for Senior. Vi håper derfor at flest mulig av dere vil være med å skape den rammen som arrangementene trenger, og at mange av dere vil hjelpe til med gjennomføring av rennene. Vi ønsker alle velkommen til å være med å hjelpe til, og alt blir sterkt verdsatt. Vi lover at det skal bli gøy å være med, og at alle skal sitte igjen med en fantastisk opplevelse.

Styret sin viktigste oppgave, er å tilrettelegge for best mulige forhold for klubbens medlemmer, slik at alle kan utøve sporten sin, og realisere sine egne ambisjoner, som hver enkelt måtte ha. Med god hjelp fra klubbens samarbeidspartnere, så har vi klart å øke den sportslige økonomien i inneværende sesong, noe som styret er veldig glade for.

Asbjørnstua (klubbhuset i vårt hjerte), har fått nytt husstyre, og de er veldig godt i gang med å planlegge nytt kjøkken, noe som trengs. Det vil også komme andre oppgraderinger, både utenfor og innenfor. Her er det bare å melde seg, hvis en har lyst å være med på å gjøre klubbhuset vårt nytt og spennende!

Ønsker alle våre samarbeidspartnere en riktig en god jul og et riktig godt nytt år. Uten dere ville det ikke vært mulig å ha den sportslige satsningen.

Avslutter med å ønske alle våre medlemmer en god jul og et riktig godt nytt år.

Håper vi sees snart på ski i fjellet.

 

Sportslig hilsen

Geir Arne Torbergsen

Formann