Nye samarbeidspartnere

Narvik Slalåmklubb er meget fornøyd med å ha inngått to nye spennende samarbeidsavtaler Gratanglaks As / Kleiva Fiskefarm As og Steinovnsbakeriet Myklevold

Klubbens langsiktige mål er “flest mulig, lengst mulig”, noe som samarbeidspartnerne er enig i. Det som er ekstra spennende med disse to avtalene er at vi ser synergier opp mot klubbens fokus på helse og kosthold i forbindelse med trening, der både Steinovnsbakeriet Myklevold og Gratanglaks/Kleiva Fiskefarm tilbyr mat med viktige ingredienser for et godt kosthold. Dette vil vi prøve å dra nytte av i det daglige. De nye samarbeidspartnerne bidrar med økonomisk støtte over flere år som bidrar til at klubben kan rekruttere flest mulig barn og unge til alpinsporten.

Vi ser frem til et spennende og innovativt samarbeid og ønsker Gratangslaks/Kleiva Fiskefarm og Steinovnsbakeriet Myklevold velkommen på alpin-laget😊

 

På bildet fra venstre:

Marius Arvesen, daglig leder i Kleiva fiskefarm, Monica Eide Hermansen, prosjektansvarlig i Gratangslaks, Sverre Håkon Evju, styremedlem i Narvik Slalåmklubb og Tore Johan Myklevold i Steinovnsbakeriet Myklevold.

Foto | Gisken A Eriksen