Gå til hovedinnhold Gå til søk

Narvik Slalåmklubb er tildelt Sparebanken Narviks ærespris for 2017

17834063 1677422919228190 1008887913383865002 o

17834063 1677422919228190 1008887913383865002 o

Klubben er takknemlig og ydmyk for den anerkjennelsen prisen innebærer, og vi er stolte av å ha en så entusiastisk og fremoverlent hovedsamarbeidspartner som Sparebanken Narvik er! Prisen henger høyt, og det at den i år tildeles Narvik Slalåmklubb viser hvilken betydning dugnadsånden i klubben har, og hvor mye vi sammen kan få til om vi bare vil.

Årets NM ble et fantastisk arrangement. Til tross for store værmessige utfordringer klarte klubben å gjennomføre utfor i full lengde, super-g med lange svinger i høy fart, storslalåm i vekslende vær og en avsluttende slalåm i strålende sol, alle med utøvere i verdensklasse. Ikke noe av dette hadde vært mulig om vi ikke hadde hatt tilgang på hundrevis av frivillige krefter, fra tidlig morgen til sent på kveld, hver dag i flere måneder. Det er først og fremst denne innsatsen som nå hedres i form av Sparebanken Narviks ærespris!

Klubben gjorde i forkant av arrangementet store investeringer for å gjøre akkurat dette NM´et spesielt. Det ble blant annet kjøpt nye sikkerhetsnett, gjort grunnarbeider og fundamentering, kjøpt utvidet snølegging og mye nytt rennteknisk utstyr. I tillegg ble det brukt store ressurser på å tilrettelegge for de fantastiske tv-sendingene som ble vist for hele landet i en hel uke i vinter. Alle investeringene også med tanke på fremtidige arrangementer i Fagernesfjellet – kanskje til og med et alpint VM.

Klubben er takknemlig for det økonomiske bidraget man har fått fra Sparebanken Narvik i forbindelse med tildelingen av æresprisen for 2017. Bidraget gjør at klubben kan opprettholde den gode sportslige satsningen på barn og unge i klubben. Det er dette som er kjernen, og som gjør at vi sammen vil ha mye glede og samhold i klubben i uoverskuelig fremtid. Samarbeidet klubben har med Sparebanken Narvik og andre samarbeidspartnere er en forutsetning for denne satsningen, som nå – etter 60 års aktivitet – har gjort oss til en av de mest tradisjonsrike og stolte klubbene i landet.

En stor takk til Sparebanken Narvik for at dere er på lag med Narvik Slalåmklubb! Det kan trygt slås fast at vi sammen skaper gode opplevelser, og at vi ønsker å fortsette med dette i lang tid fremover.

Foto: Jan-Arne Pettersen

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere