Gå til hovedinnhold Gå til søk

Samarbeidspartnere

Vi setter stor pris på våre samarbeidspartnere og takker for at dere ønsker å være våre støttespillere.

Vårt mål er å bidra til et bredt tilbud innen alpin skisport til barn, unge og eliteutøvere. Vi håper at vi sammen kan være en viktig bidragsyter som gjør det attraktivt både å vokse opp og å bo i Narvikregionen.

Et felles mål skaper grunnlag for suksess!

Sparebanken Narvik ønsker å bidra til å bygge en sterk Narvikregion hvor det er attraktivt å bo og jobbe. Gjennom tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere skal Sparebanken Narvik fortsatt bidra til å skape vekst og utvikling i regionen.

I over hundre år har Sparebanken Narvik vært til stede i og for Narvikregionen og tilegnet seg en unik kjennskap til lokalsamfunn. Det har de tenkt til å fortsette med.

Narvikgården er Narvik kommune sitt eiendomsutviklingsselskap og bidrar til å gjøre Narvik til en triveligere by med godt omdømme.
Idrett, kultur og gode fritidstilbud må eksistere for at folk skal trives.

Narvikgården eies 100% av Narvik kommune, og selskapets formål er eiendomsutvikling, byutvikling, kjøp, salg og utleie av fast eiendom.

Scandic Narvik Bo på prisbelønte hotell, i et av Nord-Norges høyeste bygninger. Nyt panoramautsikten over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt fra vår skybar i 16. etasje. Få med deg naturopplevelser, nordlysjakt og midnattssol, eller prøv skikjøring, dykking og golf.

Nordkraft er et energikonsern med fokus på utvikling, utbygging, produksjon og distribusjon av helt naturlig fornybar energi. I tillegg har konsernet eierandeler i kraftomsetning og andre energirelaterte virksomheter. Nordkraft har tradisjonelt tatt et bredt samfunnsansvar og har tidligere bidratt til næringsutvikling i regionen, og samarbeid med skoleverket og UiT campus Narvik. Les mer om Nordkraft og samfunnsrollen HER

LKAB er et svensk gruvedriftsselskap som bryter jernmalm i Kiruna og Malmberget. Selskapet er heleid av den svenske stat. Mesteparten av jernmalmen blir transportert med tog til Narvik i Norge, og skipes derfra ut til land over hele verden.

Gratanglaks er et familieeid selskap som ble etablert i 1984 i Gratangen kommune​. Vi har drevet samdrift med Kleiva Fiskefarm siden 1997. Selskapene har bygd opp en helintegrert virksomhet fra smolt til slakt, gjennom Astafjord Smolt, Håløy Havservice og Astafjord Slakteri. Matfiskproduksjonen foregår i hovedsak i Astafjord/Vågsfjord bassenget, settefiskanlegget og slakteriet er lokalisert i Gratangen. I dag sysselsettes nærmere 120 personer totalt i disse selskapene.

Max Spill AS har drevet spillvirksomhet siden 1991 og er en stor spill entreprenør i Norge. Kjeden MAX SPILL har 18 spillsteder fordelt under markedsnavnene NorgesBingo, Idrettsbingo og MAX SPILL. I våre hyggelige lokaler finner du alt av lovlige spill i Norge; bingo, Norsk Rikstoto og Norsk Tipping. Vi spiller til inntekt for lokale lag og foreninger i ditt nærområde.

Les mer om Rema 1000 Skistua

Les mer om SportCentret

Les mer om Narvikfjellet

Vil du bli en av våre støttespillere?
Ta kontakt med oss på e-mail: post@nsk.no 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere