Gå til hovedinnhold Gå til søk

Samarbeidspartnere

Vi setter stor pris på våre samarbeidspartnere og takker for at dere ønsker å være våre støttespillere.

Vårt mål er å bidra til et bredt tilbud innen alpin skisport til barn, unge og eliteutøvere. Vi håper at vi sammen kan være en viktig bidragsyter som gjør det attraktivt både å vokse opp og å bo i Narvikregionen.

Et felles mål skaper grunnlag for suksess!

Sparebanken Narvik ønsker å bidra til å bygge en sterk Narvikregion hvor det er attraktivt å bo og jobbe. Gjennom tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere skal Sparebanken Narvik fortsatt bidra til å skape vekst og utvikling i regionen.

I over hundre år har Sparebanken Narvik vært til stede i og for Narvikregionen og tilegnet seg en unik kjennskap til lokalsamfunn. Det har de tenkt til å fortsette med.

Narvikgården er Narvik kommune sitt eiendomsutviklingsselskap og bidrar til å gjøre Narvik til en triveligere by med godt omdømme.
Idrett, kultur og gode fritidstilbud må eksistere for at folk skal trives.

Narvikgården eies 100% av Narvik kommune, og selskapets formål er eiendomsutvikling, byutvikling, kjøp, salg og utleie av fast eiendom.

Scandic Narvik Bo på prisbelønte hotell, i et av Nord-Norges høyeste bygninger. Nyt panoramautsikten over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt fra vår skybar i 16. etasje. Få med deg naturopplevelser, nordlysjakt og midnattssol, eller prøv skikjøring, dykking og golf.

Nordkraft er et energikonsern med fokus på utvikling, utbygging, produksjon og distribusjon av helt naturlig fornybar energi. I tillegg har konsernet eierandeler i kraftomsetning og andre energirelaterte virksomheter. Nordkraft har tradisjonelt tatt et bredt samfunnsansvar og har tidligere bidratt til næringsutvikling i regionen, og samarbeid med skoleverket og UiT campus Narvik. Les mer om Nordkraft og samfunnsrollen HER

LKAB er et svensk gruvedriftsselskap som bryter jernmalm i Kiruna og Malmberget. Selskapet er heleid av den svenske stat. Mesteparten av jernmalmen blir transportert med tog til Narvik i Norge, og skipes derfra ut til land over hele verden.

Gratanglaks er et familieeid selskap som ble etablert i 1984 i Gratangen kommune​. Vi har drevet samdrift med Kleiva Fiskefarm siden 1997. Selskapene har bygd opp en helintegrert virksomhet fra smolt til slakt, gjennom Astafjord Smolt, Håløy Havservice og Astafjord Slakteri. Matfiskproduksjonen foregår i hovedsak i Astafjord/Vågsfjord bassenget, settefiskanlegget og slakteriet er lokalisert i Gratangen. I dag sysselsettes nærmere 120 personer totalt i disse selskapene.

Max Spill AS har drevet spillvirksomhet siden 1991 og er en stor spill entreprenør i Norge. Kjeden MAX SPILL har 18 spillsteder fordelt under markedsnavnene NorgesBingo, Idrettsbingo og MAX SPILL. I våre hyggelige lokaler finner du alt av lovlige spill i Norge; bingo, Norsk Rikstoto og Norsk Tipping. Vi spiller til inntekt for lokale lag og foreninger i ditt nærområde.

Les mer om Rema 1000 Skistua

Les mer om SportCentret

Les mer om Narvikfjellet

Vil du bli en av våre støttespillere?
Ta kontakt med vårt styremedlem Sverre Håkon Evju
E-post: sverre.haakon.evju@gmail.com | Telefon: 909 49 663

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere