Gå til hovedinnhold Gå til søk

Narvik Slalåmklubb – ÅRETS NARVIKING!

IMG 4327

IMG 4327

Narvik Slalåmklubb ble under gårdagens arrangement «Opptur», tildelt prisen Årets Narviking 2017!

 

I juryens begrunnelse står det:

“Da værgudene viste seg fra sin verste side, viste Narvik Slalåmklubb seg fra sin beste.  Årets Narviking la ned en særdeles stor innsats i forbindelse med NM alpint, og profilerte Narvik på best mulig måte gjennom optimisme og pågangsmot for å få til et vellykket NM.”

 

Klubben er kjempestolt og ydmyk over å ha blitt tildelt prisen og er takknemlig for at innsatsen under NM 2017 verdsettes så høyt.

Klubben ønsker å takke absolutt alle som har bidratt til gjennomføringen av arrangementet; trenere, løpere, foreldre, stiftelsen og alle frivillige i de ulike arrangementskomiteer  som har stått på! Fantastisk innsats av dere alle!

Spesielt vil klubben takke våre gode samarbeidspartnere som stiller opp og drar lasset sammen med oss. Dette gjør at vi kan levere kvalitet i alle ledd og fremstå som motoren i nord-norsk alpinsport.

En stor takk også til juryen som besluttet at årets pris skal gå til Narvik Slalåmklubb.

 

Vi gleder oss til å utsmykke klubbhuset vårt, Asbjørnstua med den flotte premien; en forsølvet rallarhatt og tilhørende diplom.

 

Sportslig hilsen

styret i Narvik Slalåmklubb

 

Årets Narviking, prisen ble innstiftet av Fremover i 1996. Den til enhver tid sittende ordfører er juryleder, mens avisens ansvarlige redaktør er sekretær. Formålet med prisen er å hedre en person som har bidratt til eller skapt optimisme og verdier i Narvik. Juryen har søkt å verdsette ekstraordinær innsats, ut over det man vanligvis kan forvente. Prisen er en forsølvet rallarhatt, diplom og blomster.

 

 

 

[av_image src=’/wp-content/uploads/2018/03/IMG_4327-260×300.jpg’ attachment=’4411′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-2yj6o8′][/av_image]

 

 

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere