Gå til hovedinnhold Gå til søk

Well done – Sparebanken Narvik Alpin Cup

Foto | Jan-Arne Pettersen

Dugnadsgjeng, trenere, foreldre, deltagere og Narvikfjellet!

Det ble en flott Sparebanken Narvik Alpin Cup nest siste helga før jul. Selv med utfordringer av at hele traseen for U12 og eldre ikke var klar, så stoppet hverken idrettsgleden eller dugnadsånden.

Sammen fikk vi fikk gjennomført alle tre grener for U12 og eldre samt 2 SSL-renn for U10 og yngre. Så ja, dette ble veldig bra!

Med 105 deltagere i alderen 4-15 år, fra Ankenes Alpinklubb, Rana Slalåmklubb, ‪Sortland Alpinklubb,‪ Svolvær Alpinklubb, ‪‎Tromsø Alpinklubb, ‪Harstad Alpinklubb, Kiruna BK og Narvik Slalåmklubb, ble dette en god gjennomgang og test av de timene løperne har lagt bak seg under barmark- og skitreningene så langt i sesongen. Igjen, er det også betryggende å se at det gror godt i det nordnorske alpinmiljøet og det ble mange flotte idrettsprestasjoner både fra klubbens egne løpere og ikke minst de tilreisende.

Klubbens eget mannskap – ja dere er igjen i særklasse!

Tusen takk for innsatsen til ALLE. Uten alle dere som er med på å jobbe frem arrangementet – uten dere hadde ikke dette arrangementet blitt vellykket! En stor takk til dere alle!

Tusen takk til TD, alle gode hjelpere, dommere og løypesettere fra andre klubber som bidrar med sin tid og kompetanse – tusen takk for godt samarbeid.

En ekstra stor takk til alle våre samarbeidspartnere – og ikke minst til Sparebanken Narvik som lot oss få benytte navnet deres på alpin sesongstarten i Nord-Norge!

Men la oss ikke hvile på «stauren» – vi leverer bra og skaper gode arrangement, men det er alltid noe som kan forbedres. Et par småting har tilreisende klubber påpekt, noen svakheter på enkelte områder ser vi tydelig selv samt sårbarhet ift en del funksjoner – MEN dette er fullt mulig å korrigere, endre og forbedre!

Har du ris eller ros – send oss gjerne en tilbakemelding på post@nsk.no

Og, igjen – tusen, tusen takk alle sammen!

For de som har anledning, så har Narvik Slalåmklubb 3 oppdrag, som teknisk arrangør denne sesongen;

3. – 5. januar: FIS 2020

4. – 14. mars: Junior VM

17. – 19. april: BWC 2020

Her er det behov for hjelp i alle posisjoner og de som har interesse, setter vi stor pris på hvis dere har lyst og anledning til å melde dere som Frivillige, via denne linken: FIS Narvik 2020

Sportslig hilsen Rennkomiteèn Narvik Slalåmklubb

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere