Gå til hovedinnhold Gå til søk

Tusen takk for vel gjennomført FIS renn!

Foto | Jan-Arne Pettersen

Dugnadsgjengen, trenere, foreldre og alle FRIVILLIGE!

FIS Narvik 2020 ble en flott gjennomkjøring for klubben både arrangørmessig og ikke mist «drilling» av mannskap og funksjonærer foran Junior VM i mars.

Selv med utfordrende vær både fredag og lørdag, som gjorde at rennprogrammet måtte justeres, så stoppet det hverken idrettsgleden eller dugnadsånden.

Sammen fikk vi fikk gjennomført tre alpine renn for damer og herre i 2 grener, SL og GS. Så ja, dette ble veldig bra!

Rundt 40 løpere fra Finland, Sverige og Norge deltok under FIS Narvik. Selv om vi hadde håpet på større deltagelse, så er vi godt fornøyd. Det viktig å huske på at vi skal levere til «20 i stil» uansett antall deltagere og det er utøverne og det sportslige som er fokus og har høyest prioritet.

Klubbens eget mannskap – og ikke minst alle nye frivillige, dere er i særklasse!

Vi retter en stor takk til innsatsen til dere ALLE, både alle våre trofaste frivillige som stiller opp gang etter gang, men ikke minst alle nye funksjonærer som deltok under arrangementet for første gang. Uten dere som bidrar til å jobbe frem klubbens arrangement ville ikke FIS Narvik 2020 blitt vellykket!

Tusen takk også til TD, dommere og løypesettere fra andre nasjoner og egen klubb som bidrar med sin tid og kompetanse. I tillegg en stor takk til klubbens U16 løpere som stilte som prøvekjørere under hele arrangementet og ikke minst Narvikfjellet som leverer utmerkede alpintraseèr – tusen takk for godt samarbeid.

En ekstra stor takk til alle våre samarbeidspartnere, vi setter stor pris på støtten vi har fra regionens næringsliv, som gjør at vi både kan tilby muligheter for alpin bredde- og toppidrett.

Men la oss ikke hvile på «stauren» – vi leverer bra, får gode tilbakemeldinger og skaper gode arrangement, men det er alltid noe som kan forbedres. Forbedringer kan gjøres både i forkant og under arrangementene våre, både med tanke på planlegging, organisering og gjennomføring. Noen svakheter på enkelte områder ser vi tydelig selv samt sårbarhet ift en del funksjoner – MEN dette er fullt mulig å korrigere, endre og forbedre!

Igjen – tusen, tusen takk alle sammen!

Har du ris eller ros – send oss gjerne en tilbakemelding på post@nsk.no

Sportslig hilsen Rennkomiteèn Narvik Slalåmklubb

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere