Gå til hovedinnhold Gå til søk

Norgesmesterskap i alpint 2022 til Narvik og Nord-Norge

Narvik Slalåmklubb er av Norges Skiforbund tildelt Norgesmesterskap i alpint for senior og U21.

Mesterskapet skal gå av stabelen 30. mars til 5. april 2022 i Narvikfjellet, i de samme spektakulære løypetraseene som under Junior VM i 2020. Det skal kjøres konkurranser i alle grener, både teknisk slalåm og storslalåm og i fartsdisipliner Super-G og Utfor.

Narvik Slalåmklubb har tidligere arrangert flere NM bl.a. i 1994, 1996, 1999, 2001, 2006, 2010 og sist i 2017.

Styret i Narvik Slalåmklubb er nå i gang med å sette sammen et godt team, med utgangspunkt fra Junior VM 2020 og vil i løpet av den neste tiden ha på plass hovedorganisasjonen til arrangementet.

John Christian Eriksson, styreleder i Narvik Slalåmklubb er takknemlig for tilliten fra Norges Skiforbund og ser frem til alpinarrangemente, der hovedfokus er å levere optimale forhold til idrettsutøverne.

Det forventes mange tilreisende, både idrettsutøvere, trenere, servicepersonell, funksjonærer og publikum i forbindelse med arrangementet og vi håper dette vil sette hele Narvik kommune og Nord-Norge i alpinstemning.

 

Årets Norgesmesterskap arrangeres i neste uke på Oppdal, arrangementet er en del redusert pga. Covid-19. Vi ønsker utøverne og arrangøren Oppdal Alpin lykke til med arrangementet!

 

Foto: Jan-Arne Pettersen

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere