Gå til hovedinnhold Gå til søk

Jule- og nyttårshilsen 2022

Snøen er kommet og det er tid for å ønske alle sammen en riktig god og fredfull jul!

I 2022 har vi igjen kunnet stå på ski uten begrensninger og hensyn som vi over de siste par årene har vært nødt til å leve med. Endelig kan vi heise, reise, trene og konkurrere uten å bekymre oss nevneverdig over konsekvensene. For alle våre utøvere tror vi det å legge de siste par årene litt til sides og heller se fremover har vært godt.

Som klubb er vi stolte over å se hvilken sportslig utvikling som har skjedd i alle gruppene, fra lekeparti og opp til junior-r/seniornivå, dette til tross for at trenings- og konkurranseforholdene har vært utfordrende de siste sesongene.

Ved inngangen til en ny vintersesong har vi hatt mye mildvær, men heldigvis kunne værgudene tilby særdeles gode skiforhold når U14 og U16 reiste til Østerrike i høst. Etter hjemkomst ble det en god barmarksperiode før vinteren virkelig satte fart i månedsskifte november/desember. Sjeldent har vi hatt en så stabilt kald vintermåned som desember 2022. Det har gjort at vi er på ski med svært gode forhold og at det ikke har vært nødvendig med alt for mye reising tidlig i sesongen. Flere utøvere har derimot allerede kjørt sine første renn for sesongen. Over nyttår kommer sesongen i gang også for alle de aldersbestemte gruppene.

I Narvik skal vi arrangere Sparebanken Narvik Alpin Cup helgen 20.-22. januar. Deretter Junior NM i midten av april og til sist Barnas World Cup siste helgen i april. Vi oppfordrer medlemmer, foreldre og alle med klubben i hjertet til å registrere seg som frivillige, slik at vi kan arrangere gode sportslige alpinrenn og -mesterskap. I midten av mars arrangeres det Europa Cup-finaler for damer og herrer. Da kommer noen av verdens beste alpinister til Narvik for å kjempe om plasseringene i årets Europa Cup. Narvik Slalåmklubb er medeier i Narvik Alpin AS som står som arrangørselskap. Her oppfordres alle som kan til å melde seg til tjeneste – det er igjen mange detaljer som skal på plass før et mesterskap av denne størrelsen.

Fra styret i Narvik Slalåmklubb settes det stor pris på alle som bidrar i klubben, både trenere, foreldre, løpere, samarbeidspartnere og andre som gjør at vi kan holde et høyt nivå på våre aktiviteter. Når det er sagt, så er det alltid behov for hjelpende hender og vi oppfordrer særlig yngre generasjoner med hjerte i klubben til å være med å bygge kultur for fremtiden.

Med dette ønsker vi alle med tilknytning til Narvik Slalåmklubb en riktig god jul og et godt nytt år!

Sportslig hilsen styret

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere