Gå til hovedinnhold Gå til søk

Julehilsen fra Narvik Slalåmklubb

Kjære medlemmer,

I vinterlig vær ønsker vi i Narvik Slalåmklubb dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Til nå har denne sesongen virkelig vist seg fra sin beste side med kaldt vær og fantastiske snøforhold. Sjeldent har vi hatt mulighet til å trene under så stabile forhold i tiden før jul, som i år. Vi ønsker å rette en takk til Narvikfjellet for samarbeidet som har gjort det mulig å trene i lange og brede traseer, i og utenfor åpningstid. Vi vil også takke våre fantastiske trenere og andre som står på for å holde intensiteten oppe til alle døgnets tider.

Rennsesongen har også kommet i gang, og fra junior/senior-løperne meldes det om god progresjon og flotte resultater. Allerede har vi løpere som ved flere anledninger har vunnet FIS-renn i vinter. Vi ser frem mot fortsettelsen. På hjemmebane har de aldersbestemte løperne trent godt og over nyttår skal disse delta på fartssamling i Bardu, og deretter Sparebanken Narvik Alpin Cup, i Fagernesfjellet.

Klubben har flere arrangementer planlagt gjennom vinteren. Fra januar vil vi igjen tilby skiskole for de minste, deretter Telenorkarusellen på onsdager gjennom sesongen, Barnas World Cup i mars og så rundes det hele av med FIS-renn i april.

Takk til alle våre medlemmer for deres engasjement og hjelpsomhet. Takk til alle våre samarbeidspartnere for støtten dere yter, som gjør det mulig for klubben å tilby et godt sportslig opplegg for våre medlemmer.

Vi håper å se dere alle i fjellet fremover og minner samtidig om våre kommende alpinarrangement denne sesongen. Først ut er Sparebanken Narvik Alpin Cup, 26.-28. januar 2024 – der vi trenger hjelp fra deg for å kunne arrangere et godt alpinrenn for våre barn og ungdommer.

Registrer deg som Frivillig via denne lenken HER

Sportslig hilsen
Styret i Narvik Slalåmklubb

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere