Gå til hovedinnhold Gå til søk

Volunteers | Funksjonærer

Narvik Slalåmklubb er i samarbeid med Norges Skiforbund arrangør av FIS RENN (Women & Men) 25. – 28.april 2024, i de tekniske disiplinene GS og SL.  

Renndatoer
Torsdag 25. april SL, WOMEN & MEN
Fredag 26. april SL, WOMEN & MEN
Lørdag 27. april GS, WOMEN & MEN
Søndag 28. april GS, WOMEN & MEN

Oppdatert informasjon:
SL torsdag og fredag vil gå som ettermiddags-/kveldsrenn, mens GS lørdag og søndag vil gå som formiddagsrenn. Endringer i rennprogrammet er bl.a. gjort med tanke på dere frivillige og vi håper dere har  større mulighet å stille som rennfunksjonærer, når rennene på hverdagene går på ettermiddag-/kveldstid.

Har du tidligere meldt deg som frivillig og endringer i rennprogrammet gjør at du ikke kan stille, gi snarlig beskjed til Kristian Andreassen mobil: 971 59 229.

Narvik Slalåmklubb håper du har anledning å hjelpe til når våre unge FIS-løpere skal kjøre renn på hjemmearena i Narvikfjellet, sammen med tilreisende deltagere.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer i klubben, tidligere utøvere, vårt trofaste dugnadsgjeng og spesielt foresatte som har FIS-løpere på Narvik Alpin Toppidrett og ved andre alpinlinjer om å hjelpe til under arrangementet.

Kan du 1-2 dag(er) eller alle dagene, setter vi stor pris på all den hjelp du kan bidra med.

Sportslig hilsen
Narvik Slalåmklubb

Registrer deg som funksjonær/frivillig via linken HER

Vi benytter Spond som kommunikasjonskanal under våre arrangement, etter at du har registrert deg som frivillig, last ned appen Spond via Apple eller Google Play og vi vil gi deg tilgang i løpet av kort tid.

Foto | Torje Kosmo Karlsen

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere